HP Ståltag blev startet i 1998 af Harry Poulsen. Virksomheden har 20 år erfaring med salg og rådgivning til slutbrugeren hvilket gør os til en af de mest velanerkendt udbyder af stålplader i Danmark. Det betyder, at du som kunde får et livslangt syn på dine behov. Virksomheden ejes i dag af Morten Jørgensen, som har videreført og udviklet virksomhedens knowhow.

Filosofien bag HP Ståltag er personlig kontakt. Vi hjælper alle vores kunder igennem med solide og prisbillige løsninger, der sikre dig med årelange garantier på vores brede produktprogram på mellem 20-40 år

Der ligger så mange produkter hos HP Ståltag, at det helt sikkert vil kunne opfylde dine særlige behov, - men kun med den korrekte vejledning, som du får hos os, kan du blive tilfreds med slutresultatet.

Vi sælger til slutbrugeren, og derfor er vi være med hvor spørgsmålene opstår, og vil kunne hjælpe dig igennem med problemerne som kan opstå i idefasen.

Det gælder om at finde det rigtige produkt. Det er ikke nødvendigvis den dyreste løsning, som er den optimale for dig. Det er her rådgivning er vigtig, og vi er gode, - vi sælger det der passer til opgaven.

Vi træffes mandag til torsdag fra 8,00-16.00, fredag fra 8,00-14.00 på tlf.: 86 62 37 05 

H.P. Ståltag ApS

Morten Jørgensen