Vælg dit overflade ønske i samråd med os. Vi har stor erfaring på dette område og kan vejlede dig igennem dine spørgsmål.

RAL er er forkortning for ‘Reichsausschuß für Lieferbedingungen’ en institution, som er blevet grundlagt i slutningen af 20’erne i Tyskland. Siden marts 1980 bliver RAL ført som forening under navnet Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung´ og danner det centrale organ til sikring af kvalitet i Tyskland. En opgave af RAL er at forenkle og standardisere farveområdet. Der findes 210 farvetoner der har 4 cifrede numre. De fleste er gengivet herunder. Farvegengivelsen på din skærm kan varierer fra den rigtige farve.

www.ralcolor.com

 

 

Polyester

Har en blank lakeret overflade.

  1. Glans: 30
  2. 20 års garanti

PolyMax

Har et "granitlook" mat overflade.

  1. Glans: 10
  2. 30 års garanti

MaxCoat

Har blank overflade.

  1. Glans: 40
  2. 40 års garanti

 

Alu Zink

Aluzink er en solid overflade fremstillet af en stålkerne, der efterfølgende er belagt med en overflade af aluminium og zink. Overfladen giver en unik meleret overflade samt en ekstra god beskyttelse mod korrosion. Overfladen bevares i mange år frem, og zinken har evne til at hele evt. mindre ridser i overfladen. 

20 års garanti

 

 

Se vores farvekort her

EASY PLANK

Areco Easy-Plank har en kraftig overflade med 300 my belægning samt en prægning så det fremstår som træ, og har et meget naturligt udsende. Areco Easy-Plank produceres i stål med en godstykkelse på 0,63 mm, som er 20% kraftigere end almindeligt anvendt stål.

Det samme gør sig gældende for overfladen som med sin 300 my belægning er 12 gange kraftigere end en almindelig Polyester overflade med 25 my belægning.

20 års garanti